Lenzin tuoma arvo yrityksille

Lenz tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää opiskelijoiden maksimaalisen potentiaalin. Liian usein yritykset eivät kykene tuottamaan opiskelijoilla arvoa, eivätkä houkuttele alan parhaita yksilöitä. Siksi Lenz yhdistää korkeakouluopiskelijat ja asiakasyritykset tavalla, jossa opiskelijat pääsevät käsiksi oman alansa töihin ja yritykset saavat monitieteellistä osaamista sekä realistista tulevaisuuden näkymää.

Uusien liiketoiminta ideoiden keksiminen on nyt samanaikaisesti vaikeampaa ja tärkeämpää kuin koskaan. Siksi siihen tulee panostaa, ja yksi parhaista tulevaisuuden näkymän lähteistä ovat potentiaalia uhkuvat nuoret. Tätä varten Lenz alunperin syntyikin – yhdistämään nuorten potentiaali yrityksiin joilla on katse tulevaisuuteen.

Innovaatiot eivät tapahdu ajattelemalla ja tekemällä samoin kuin aiemmin. Ne tapahtuvat, kun nuoret ja konkarit haastavat näkemyksensä ja kysyvät: “mitä sellaista ei ole vielä olemassa, minkä tulisi olla?”.

Tuoreita näkökulmia

Opiskelijoilla on kaikista ajankohtaisin tieto ja tuoreita näkökulmia. Nämä ovat arvokkaita vanhan haastamisessa ja uuden luomisessa. Lenzin tarjoaman projektitiimin avulla yhteensovitatte jo yrityksessänne olemassaolevaa kokemusta ja opiskelijoiden tuomaa uutta näkökulmaa. 

Kanavoitua muutosvoimaa

Nuoret haluavat muuttaa maailmaa. Kun tämä yhdistetään yrityksessänne olevaan käytännön kokemukseen ja osaamiseen, saatte lopputuloksen, jossa joka yhdistää näiden parhaat puolet.

Räätälöidyt projektitiimit

Lenz-tiimit ovat monitieteellisiä ja ne räätälöidään vastaamaan yrityksen tarpeita. ACEn konsultit projektipäällikköinä auttavat tiimejä saavuttamaan tavoitteensa.

Valmennus

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus korkeakouluopiskelijoiden kasvattamisessa ja heidän kehityksensä johtamisessa. Olemme asiantuntijoita auttamaan nuoria kehittymään ja hyödyntämään heidän käyttämätöntä potentiaaliaan.

Potentiaali

Lenz valikoi joukkoonsa potentiaalisimmat opiskelijat, jotka auttavat teitä haastamaan aiemman ja rakentamaan uutta. Tunnistamme innostuksen ja rohkaisemme opiskelijoita tuomaan omat näkemyksensä esille.

Projektipäällikön tuki

Potentiaali ja innostus eivät ole itsessään arvokkaita, kunnes ne kanavoidaan käytäntöön hallitusti ja toimintaympäristön rajoitteet huomioiden. Projektipäälliköt osallistuvat projektin toteutukseen suunnittelusta alkaen ja varmistavat, että oikeita asioita tehdään tuloksellisesti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!