Lenz
Lenz

Yrityksille

Yrityksille2023-03-16T12:51:14+00:00

Lähde mukaan rakentamaan parempaa työelämää!

Asiakasprojektit

Asiakasprojektit

Asiakasprojektit ovat Lenzin toiminnan keskiössä. Projekteissa me Lenzillä etsimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa tarpeen, johon nuorten potentiaalilla olisi suurin liiketoiminnallinen hyöty. Nuoret tulevat luomaan jotain täysin uutta ja innovatiivista asiakkaamme liiketoimintaan, startup-tyylillä! Olemme kuratoineet asiakasprojektimme tuomaan arvoa kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille eri toimialoilta. Kiteytämmekin tarjontamme hyödyt kolmeen pointtiin:

 • Tulevaisuusorientoituneisuus liiketoiminnan keskiössä

 • Kokemuksen ja potentiaalin tuominen yhteen

 • Kolme projektityyppiä erilaisiin tarpeisiin

Meidän projektityypit

Yksilöprojekti

Resurssivuokraa yrityksenne pienempiin tarpeisiin!

 • Projektiaihioina yksittäinen pienempi tarve

 • Hinta: 40€/h per opiskelija

 • Kokoonpano: 1 opiskelija

Ota yhteyttä!

Hybridiprojekti

Opiskelijoiden ja kokeneiden konsulttien yhteistyö!

 • Projektiaihoina sekä kokemusta että potentiaalia vaativa tarve

 • Hinta: 40€/h per opiskelija, junior- konsultti 80€/h, senior-konsultti 120€/h

 • Kokoonpano: junior-konsultti, senior-konsultti ja 1-2 opiskelijaa

Ota yhteyttä!

Innovaatioprojekti

Löydä yrityksellesi uusi tapa tehdä liiketoimintaa: potentiaali edellä!

 • Projektiaihiona joko täysin uusi tai olemassa oleva liiketoimintakonsepti

 • Hinta: 40€/h per opiskelija, 80€/h per projektipäällikkö

 • Kokoonpano: 4-6 opiskelijaa ja projektipäällikkö

Ota yhteyttä!

Aiempia asiakkaitamme

Best solutions

Missio

Missio

Lenzin mission mukaan asiakasprojektit rakennetaan opiskelijoiden innostus ja potentiaali edellä, joten esimerkiksi projekteihin rekrytoidessa emme kysy CV:tä. Haluamme disruptoida perinteisiä liiketoimintamalleja isolla kädellä ja tuoda sitä kautta yrityksille tulevaisuusorientoitunutta arvoa. Yksikään projekti ei siis ole samanlainen emmekä noudata uusissa projekteissa aiempien projektien kaavoja.

Haastamalla perinteiset toimintamallit yritykset voivat löytää suurinta kasvupotentiaalia ja innovatiivisimpia ratkaisuja, joilla on suurin merkitys liiketoiminnassa. Tästä meillä on näyttö jo lukuisten aiempien projektikokonaisuuksien osalta ja toivommekin, että pääsisimme tarjoamaan projektejamme yhä useammalle tulevaisuusorientoituneelle yritykselle.

Vaikka projektit kestävät asiakkaan toiveesta riippuen rajoitetun ajan, haluamme tarjota yritykselle myös pitkän aikavälin arvoa. Selkein arvo tulee siitä, että yritys voi projektin jälkeen rekrytoida joko osan tai koko projektitiimin suoraan yritykselle. Projektin aikana projektityöläiset saavat laajan katsauksen yrityksen toimintaan aina strategisesta puolesta operatiiviseen toimintaan. Projektit siis myös ikään kuin perehdyttävät ja kouluttavat useamman valmiin huipputyöntekijän yhdeltä iskulta, mikäli haluatte rekrytoida opiskelijat projektin päättymisen jälkeen!

51

tehtyä projektia

73

rekrytoitua opiskelijaa

Asiakkaidemme kokemuksia

We generate results for our customers

”Yhteistyö Lenzin kanssa ylitti odotukseni. Opiskelijat yllättivät, kuinka nopeasti he oppivat, ja miten hyvin he pystyivät toimimaan tiiminä. He suoriutuivat yhtä hyvin – ja jossain asioissa jopa paremmin – kuin kokeneemmat työntekijät.”

Tuomas Iivanainen, Chief Marketing Officer, Talenom Oyj

Siirry referenssiin

”Te olette miettineet tätä kokonaisuutena ja oikeasti yrityksen näkökulmasta, ei ainoastaan teknisestä, vaan myös bisneksen, markkinoinnin, organisoitumisen ja muutosjohtamisen näkökulmasta.

– Saimme enemmän, kuin alussa odotin.”

Jonne Honkanen, Vice President & General Manager, Wihuri Oy Tekninen Kauppa

Siirry referenssiin

Ostoprosessi

Kiinnostus

Koska kiinnostuksenne on herännyt Lenzin toimintaa kohtaan ja luette tätä ostoprosessia, helpoin tapa edetä on ottaa 30 min keskustelu Lenzin myyntitiimin kanssa.

Käymme läpi tarkemmin Lenzin arvot ja mietimme yhdessä miten Lenz voisi auttaa teitä tulevaisuuden suunnittelussa.

Harkinta

Hankintapäätökset eivät koskaan ole yksinkertaisia. Lenz auttaa teitä ohjaamaan päätöksentekoa läpi hankintaprosessinne.

Varmistamme todellisen tarpeenne ja olemme avoimia siitä, onko Lenzin tarjoama malli sopiva juuri teille. Mikäli teille ei suoraan tule mieleen kehityskohteita tai -tarpeita, Lenz voi auttaa kartoittamaan ja innovoimaan uusia ja tehokkaampia tapoja tehdä työtä, rakentamaan mielekäämpää ja tuloksellisempaa toimintaa tai vaikka löytää disruptiivisia uusia tuotteita yrityksellenne.

Tarpeiden määrittely

Kun olemme yhdessä saaneet ymmärryksen tavoitteistanne, Lenz auttaa teitä määrittämään lopullisen tarpeenne.

Luomme yhdessä käsityksen siitä, millaisia resursseja tarvitsemme ja mikä on lopullinen aikataulu sekä asetamme projektille selkeät, saavutettavat ja seurattavat tavoitteet.

Hankinta

Lenziltä ostaminen on helppoa.

Koska olemme yhdessä samaa mieltä siitä, mitä tarvitaan, itse hankinta on lopulta lähinnä nimikirjoitusten vaihtoa. Lenz auttaa teitä myös navigoimaan mahdollisten hidasteiden läpi prosessin tässä vaiheessa.

Rekrytointi

Lenz rekrytoi tarpeeseenne vastaavan erittäin motivoituneen ja tulevaisuuteen katsovan opiskelijatiimin.

Hyödynnämme rekrytoinnissa jo valmiiksi tuntemistamme tulevaisuuden supertalenteista koostamaamme poolia, teemme yhteistyötä koulujen ja opiskelijajärjestöjen kanssa ja käytämme muita parhaimmiksi toteamiamme kanavia löytääksemme teidän tarpeeseenne sopivan poikkitieteellisen tiimin. Haluamme olla myös avoimia rekrytoinnissa ja ottaa huomioon teidän toiveenne rekrytointiprosessin ajan.

Projekti

Jotta itse projekti sujuisi mahdollisimman kevyesti teille, varmistamme tiimin toiminnan etenemisen ja tuemme tiimin tarpeita koko projektin ajan.

Lenz neuvoo, tukee ja mentoroi opiskelijoita saamaan osaamisestaan kaiken hyödyn irti. Kokeneemmat projektipäällikkömme pitävät huolta siitä, että projekti etenee sovitulla tavalla.

Suosittelu

Yhteistyö ja verkostoituminen

Lenzin projektit toteutetaan arvonmuodostus edellä ja toivommekin, että olette valmis suosittelemaan meitä suoraan uusille kontakteille ja antamaan suostumuksen referenssitarinan käyttöön. Luottamus on meille tärkeintä!

FAQ

Tästä pääset selaamaan yritysten usein kysymiä kysymyksiä. Jos jokin jää mietityttämään, otathan rohkeasti yhteyttä!

Kiinnostuin Lenzin konseptista, mutta minulla ei ole ideaa projektille. Kannattaako minun silti olla yhteyksissä?2022-11-16T12:21:02+00:00

Ehdottomasti! Emme oletakaan, että asiakkaillamme olisi aina valmiina selkeää tarvetta tai projekti-ideaa. Aiempien projektien konseptoinnin pohjalta voimme todeta, että loistavia projektiaihioita syntyy yhteisen keskustelun pohjalta, vaikka alussa selkeää ideaa ei olisikaan.

Olen kiinnostunut tekemään yhteistyötä Lenzin kanssa. Mitä minun kannattaa tehdä?2023-01-19T11:53:23+00:00

Klikkaa tästä päästäksesi meidän yhteydenottolomakkeeseen ja otetaan palaveri alustavia keskusteluja varten. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan osoitteeseen [email protected].

Mistä Lenz löytää opiskelijat projekteihin?2022-11-16T12:21:01+00:00

Lenzillä on vahvat verkostot opiskelijoiden keskuudessa. Rekrytoimme opiskelijoita muun muassa ainejärjestöjä, sosiaalista mediaa ja rekrytointialustoja hyödyntäen. Lisäksi suurin osa Lenziläisistä on opiskelijoita, joten hyödynnämme myös omia verkostojamme. Lenzin projekteihin hakee projektien ajankohdasta riippuen n. 100-200 opiskelijaa.

Minkä alan opiskelijoita Lenzille hakee eniten?2022-11-16T12:21:01+00:00

Lähtökohtaisesti projekteihimme hakee opiskelijoita kaikilta aloilta. Emme yleensä rajaa projekteja tai projektien rooleja opiskelualojen mukaan. Eniten projekteihimme hakee kuitenkin opiskelijoita kauppatieteellisiltä aloilta.

Miten projektin konseptointiprosessi etenee?2022-11-16T12:21:01+00:00

Kun olemme käyneet alustavat keskustelut Lenzin konseptin esittelystä ja päätämme jatkaa keskusteluja, alamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa rakentamaan alustavia ajatuksia projektikonseptista. Konsepti voi siis olla joko selkeä yrityksellänne oleva tarve, tai yhdessä keskustelujen kautta rakennettu uusi liiketoimintakonsepti tai vastaava. Voit lukea tarkemmin ostoprosessistamme tästä. 

Kuka on vastuussa projekteista?2022-11-16T12:21:00+00:00

Lenz kantaa projektista täyden vastuun. Me hoidamme rekrytoinnin, projektityöläisten perehdytyksen ja projektin aikana annettavan tuen. Lisäksi Lenz kantaa taloudellisen vastuun projektista, eli mikäli projekti epäonnistuu tai ei vastaa odotuksia, annamme rahat takaisin. 

Onko projekteihin maantieteellisiä rajoitteita?2022-11-16T12:21:00+00:00

Toteutamme projektit pääosin etänä, ellei asiakkaamme meiltä toisin toivo. Projekteihimme hakee opiskelijoita siis ympäri Suomea. Tällä hetkellä operoimme Suomen markkinoilla, mutta suunnitelmanamme on kansainvälistyä. Voimme toteuttaa myös projekteja englannin kielellä, joihin saamme rekrytoitua Suomessa opiskelevia kansainvälisiä opiskelijoita.

Millä oppiasteilla projekteihin hakevat opiskelijat ovat?2022-11-16T12:21:00+00:00

Projekteihin hakevat opiskelijat ovat korkeakouluopiskelijoita. Emme yleensä rajaa projekteihin pääsyä esimerkiksi maisterivaiheeseen, vaan projekteihin voi hakea aina ensimmäisen vuoden opiskelijoista maisterivaiheen opiskelijohin. Projekteihimme hakee myös jonkun verran vastavalmistuneita sekä ammattikorkeakouluopiskelijoita, mutta suurin osa hakijoista on yliopisto-opiskelijoita.

Minkä kokoisia tiimit pääasiallisesti ovat?2022-11-16T12:21:00+00:00

Tiimien standardikoko on viisi opiskelijaa, mutta näistä päätetään aina projektikohtaisesti. Tiimikokoonpanoa suunniteltaessa otetaan huomioon asiakkaan oma tarve, projektin funktio ja projektille budjetoidut työtunnit. Tarjoamme myös tarpeen mukaan resurssivuokraa kattavasta Talent Poolistamme, joten myös yksittäisten opiskelijoiden rekrytoimen on mahdollista.

Kenen alaisuudessa opiskelijat työskentelevät?2022-11-16T12:21:00+00:00

Opiskelijat toimivat projektien aikana kevytyrittäjinä, eivätkö ole siis kenenkään alaisuudessa. Projektityöskentely pohjautuu täysin luottamukseen, jonka vahvistamme rekryprosessimme aikana.

Ovatko opiskelijat sidottuja Lenzille?2022-11-16T12:20:59+00:00

Opiskelijat eivät ole sidottuja Lenzille kuin vain projektityöskentelyn ajan. Opiskelijat ovat siis halutessanne rekrytoitavissa suoraan yrityksellenne. Itse asiassa kannustamme tähän, sillä projektityöskentelyn aikana opiskelijat oppivat todella paljon yrityksestänne ja toimintatavoistanne.

Kenelle projektin tuotosten immateriaalioikeudet kuuluvat?2022-11-16T12:20:59+00:00

Immateriaalioikeudet kaikkiin projektin tuotoksiin kuuluvat aina asiakkaalle.

Miten projektien laskutus tapahtuu?2022-11-16T12:20:59+00:00

Laskutus hoidetaan aina asiakaskohtaisesti. Kaikki laskutusmuodot käyvät siis meille. Projektien laskutus voidaan siis hoitaa esimerkiksi kertaluontoisesti, tai saavutettujen välietappien mukaan.

Mikä Lenzin rooli on opiskelijaprojekteissa?2022-11-16T12:20:59+00:00

Lenz projektoi, rekrytoi, mentoroi ja tukee opiskelijoita. Lisäksi Lenzillä on lopullinen vastuu projektin tavoitteista ja aikatauluista. Osallistumme projektityöskentelyn aikana myös projektityön seurantaan ja tukemiseen, tosin juuri sen verran, kuin projektin tavoitteisiin on soveliasta.

Miten Lenz varmistaa sitoutumisen?2023-03-21T10:31:32+00:00

Rekrytointiprosessimme seula on erittäin tarkka ja haluamme varmistaa, että opiskelijat ovat aidosti sitoutuneita ja halukkaita työskentelemään projektin parissa. Rekrytointiprosessimme on nimittäin pitkäkestoisempi ja monivaiheisempi kuin monet rekryprosessit keskimäärin. Voit lukea tarkemmin rekryprosessistamme täältä.

Mihin yritysten funktioihin tai toimintoihin opiskelijat tulevat?2023-03-21T10:32:31+00:00

Koska projektin aihio voi liittyä mihin tahansa yrityksenne funktioon tai toimintoon, myös opiskelijat voivat tuoda tukea mihin tahansa funktioon tai toimintoon. Koska tavoitamme opiskelijoita kaikilta eri aloilta, emme myöskään rajaa projekteja vain tiettyihin funktioihin tai toimintoihin.

Kuka voi hakea Lenzin projekteihin?2022-11-25T01:11:17+00:00

Kuka vain korkeakouluopiskelija opiskelualasta riippumatta! Projekteihin tai rooleihin ei ole valmiiksi mietittyjä räikeitä rajauksia opiskelualan suhteen, sillä meitä kiinnostaa se mihin suuntaan haluat kasvaa ja kehittyä. Myöskään opintojesi vaiheella ei ole merkitystä: meidän projekteihin voi hakea aina fuksista maisterivaiheen opiskelijaan. 

 

Myöskään työkokemuksellasi ei ole merkitystä. Vaikka et aiemmin olisi ollut oman alasi töissä tai edes ollut osana kouluprojekteja, voit silti hakea meille! Emme kysy työkokemusta missään vaiheessa, vaan innostuksesi ratkaisee!

Missä ja miten projektityö tapahtuu?2023-03-21T10:33:52+00:00

Kaikki hakuprosessista lähtien, aina projektityön toteutukseen asti, tapahtuu pääasiassa etätyönä. Voit siis tehdä työtä omalta paikkakunnaltasi, emmekä vaadi läsnäoloa tietyssä kaupungissa! Voit osallistua palavereihin mistä käsin tahansa, kunhan sinulla on nettiyhteys.

Kuinka projektien roolit luodaan?2023-03-21T12:00:57+00:00

Mietimme syväluotaavasti, mitä projektissa vaaditaan, millainen tiimi toimii ja millaisia ominaisuuksia tiimiltä ja sen jäseniltä vaaditaan. Pyrimme kertomaan mahdollisimman tarkasti, mitä tietyssä roolissa vaaditaan ja millainen yksilö rooliin sopii. Roolien avulla muodostetaan mahdollisimman toimiva ja tiivis tiimi, jossa jokaisella on omat vastuunsa. 

 

Roolit ovat kuitenkin loppujen lopuksi suuntaa antavia ja mukautuvat projektin edetessä, jonka vuoksi roolikuvauksetkaan eivät ole erityisen spesifejä. Projekteissamme ei siis ole lähtökohtana, että rooleja noudatetaan orjallisesti, vaan lähes aina kaikki pääsevät tekemään vähän kaikkea. Vastuu omasta tontistaan ei nimittäin merkitse sitä, että pitäisi itse välttämättä hoitaa kaikki tontin sisältämät tehtävät. 

Järjestetäänkö rekrytointiprosessi etänä?2022-11-25T01:11:15+00:00

Koko rekrytointiprosessi haastatteluista tiimiharjoitukseen järjestetään yleensä etänä videoyhteyksiä hyödyntäen.

Miten valinnat projekteihin tehdään?2023-03-21T10:35:30+00:00

Olemme Lenzin hakuprosessissa erityisen ylpeitä siitä, että emme pyydä sinua laittamaan CV:täsi. Miksi ihmeessä? Koska Lenzin mielestä on paradoksaalista, kuinka ilman työkokemusta ei voi saada työkokemusta. Siispä Lenzin valinnan vaakakupissa ratkaisevat innostus ja potentiaali!

Maksetaanko projektityöstä?2022-11-25T01:11:15+00:00

Kyllä, kaikista Lenzin tarjoamista projektiluontoisista töistä maksetaan kilpailukykyinen tuntihinta, joka on lähtökohtaisesti 15€/h+ ALV. Palkkaus voi hieman vaihdella joko ylöspäin tai alaspäin riippuen projektista ja sen vaativuudesta. Pidämme kuitenkin tärkeänä, että projektityöstä maksettu palkka on kilpailukykyinen, sillä liian usein opiskelijoille maksetaan mielestämme aivan liian pientä palkkaa.

Milloin projektit ovat?2022-11-25T01:11:15+00:00

Projektin ajankohta vaihtelee projektin mukaan. Tavoitteenamme on tehdä Lenzistä ympärivuotinen työllistäjä korkeakouluopiskelijoille erilaisten projektien kautta. Projektien laajuus ja kesto riippuvat paljon projektista. Osassa projekteista tiimin koko saattaa olla pienempi, joissain suurempi. Toisissa projekteissa taas projekti saattaa kestää yli puolikin vuotta, kun taas toiset projektit ovat tiiviimpiä. Ilmoitamme töiden aloitusajankohdasta ja kestosta jokaisen projektin yhteydessä!

Toimivatko projektitiimiläiset yrittäjinä vai työntekijöinä?2022-11-25T01:11:14+00:00

Kaikki projektitiimeihin valitut toimivat kevytyrittäjinä. Lenzin työprojektissa voi siis kokeilla matalalla kynnyksellä yrittäjänä olemista yhteisöllisellä meiningillä ja kokeneemmat yrittäjät tukevat yrittäjyyden polulla. Ja vaikka sulla olisi jo Y-tunnus ja oma yritys valmiina: ei hätää, voit käyttää sitä myös Lenzin projekteissa! 

 

Perehdytämme kaikki projektityöläiset Lenzin työskentelymalliin projektin alussa.

Millaisia projektit ovat?2022-11-25T01:11:14+00:00

Oikeastaan mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Meillä ei ole valmiita projektipohjia, vaan jokainen projektiaihio rakennetaan asiakan tarve edellä. Joskus projekteissa on selkeämpi tehtävänanto, kun taas toisissa tehtävänanto on ympäripyöreä. Projekteja yhdistää kuitenkin se, että opiskelijat pääsevät rakentamaan tai tukemaan yrityksen varsinaista liiketoimintaa. Vaikka projekteissa innovointi on keskiössä, projektimme eivät jää vain ideoinnin tasolle, vaan asiakkaille luodaan aina jotain konkreettista.

Mikä Lenzin Talent Pool on?2023-03-21T10:39:08+00:00

Meillä Lenzillä on laajempien projektikokonaisuuksien lisäksi paljon pienempiä projekteja, joihin rekrytoimme yksittäisiä opiskelijoita projektitiimien sijaan. Yleensä emme avaa näihin pienempiin kokonaisuuksiin julkista rekryä, vaan hyödynnämme Talent Pooliamme. Talent Pool on lista potentiaalisimpia opiskelijoita, joille pyrimme löytämään parhaan mahdollisen projektin asiakkaidemme tarpeista. Talent Pooliin hakiessasi voit kertoa, mikä sua voisi kiinnostaa ja missä sulla olisi annettavaa. 

Mille yrityksille Lenz tekee projekteja?2022-11-25T01:11:14+00:00

Me teemme projekteja kaikenlaisten yritysten kanssa, toimialasta riippumatta. Meille tärkeämpää on se, että asiakasyrityksemme uskovat nuorten potentiaaliin ja haluavat toteuttaa liiketoimintaa innovatiivisilla tavoilla. 

Miten Lenzillä työskennellään? Millainen työskentelykulttuuri Lenzillä on?2023-03-21T11:48:49+00:00

Tärkein lähtökohta on vapaus valita. Emme siis vaadi tiettyjä työaikoja tai työympäristöä, vaan annamme projektityöläisemme valita itselleen parhaat metodit. Töitä voi siis tehdä milloin itselleen parhaiten sopii ja mistä käsin tahansa! Työskentelyssä lopputulos ratkaisee. Se, miten lopputulokseen päädytään, on lähtökohtaisesti projektitiimiläisten päätettävissä.

 

Emme myöskään usko vahvaan hierarkiaan, vaan olemme kaikki tasavertaisesti Lenziläisiä! Meillä ei ole erikseen nimitettyä esihenkilöstöä tai mitään varsinaista valvontaa, vaan työskentely perustuu pitkälti luottamukseen. Luotamme siis 100% siihen, että kaikki tekevät parhaansa ja saavat onnistuneen lopputuloksen itselleen parhaiten toimivilla tavoilla.

Hallinto ja talous2023-05-12T08:01:52+00:00

Oletko sinä etsimämme talousvelho? Onko kiinnostuksesi herännyt opiskelujen tai harrastuksen kautta? Ehkä olet jo saattanut saada ensikosketustakin esimerkiksi business-analytiikkaan, kirjanpitoon, verotukseen tai budjetointiin. Mikäli haluat kehittyä näissä aiheissa, hae mukaan meidän Talent Pooliin! 

Hallinto ja talous
Markkinointi2023-05-12T08:01:51+00:00

Haluaisitko hyödyntää innostustasi markkinoinnin virtuoosina? Onko kiinnostuksesi herännyt opiskelujen tai harrastuksen kautta? Ehkä sinulla on jo näyttää, minkälainen sinun visiosi markkinoinnin tulevaisuudelle on. Sinua kiinnostavia osa-alueita voivat olla esimerkiksi markkinoinnin suunnittelu ja strategia, mainonta tai some. Talent Poolissamme voit täyttää monenlaiset markkinoinnin taiturin saappaat!

Markkinointi
Myynti ja asiakaspalvelu2023-05-12T08:01:50+00:00

Saako myynti ja asiakaspalvelu sinut innostumaan? Sinulla saattaa olla jo ymmärrystä tästä tärkeästä liiketoiminnan funktiosta opiskelujen, työn tai harrastusten kautta ja haluat nyt syventää osaamistasi. Talent Poolimme tarjoaa mahdollisuuksia edustaa erilaista osaamista sekä myynnin että asiakaspalvelun puolella niin operatiivisella kuin strategisellakin puolella. Kohti huippuluokan asiakaskokemuksia!

Myynti ja asiakaspalvelu
IT ja tietotekniikka2023-05-12T08:01:49+00:00

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden teknologiaa? Onko kiinnostuksesi herännyt opiskelujen tai harrastuksen kautta? Ehkä olet jo saanut vahvistuksen sille, että tämä ala on juuri sinua varten. Talent Poolissamme sinun on mahdollista edustaa laaja-alaista IT:n ja tietotekniikan osaamista esimerkiksi sovellusten, tekoälyn tai pilvipalveluiden kehityksen tai ohjelmoinnin sekä UX/UI-suunnittelun parissa. Mikäli nämä innostavat sinua, Lenz talk!

IT
Viestintä2023-05-12T08:01:49+00:00

Sykkiikö sydämesi viestinnälle? Onko kiinnostuksesi herännyt opiskelujen tai harrastuksen kautta? Ehkä sinulla on jo oma ääni, jonka olisit valmis saamaan kuuluviin? Lenzin Talent Poolissa voit päästä näyttämään kykysi esimerkiksi luomalla houkuttelevaa markkinointi- tai kampanjaviestintää. Myös esimerkiksi sidosryhmäviestintä tai työyhteisöviestintä voivat olla erityisiä kiinnostuksen kohteitasi. Jos tämä kuulostaa hyvältä, we want you!

Viestintä
HR2023-05-12T08:01:48+00:00

Oletko löytänyt kutsumuksesi HR-alalta? Ehkä olet kiinnostunut HR:stä jo opiskelujesi kautta, tai olet jo saanut ensikosketuksen alaan ja haluat syventää osaamistasi. Talent Poolimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä HR:n parissa ja kehittää taitojasi rekrytoinnin, koulutusten, työpaikan sisäisen kulttuurin kehittämisen tai työsuhteiden hallinnan parissa. Me uskomme, että jokainen Talent Poolin jäsen voi tuoda oman uniikin näkökulmansa ja osaamisensa HR-alan kehittämiseen.

HR
Juridiikka2023-05-12T08:01:47+00:00

Näetkö tulevaisuutesi juridiikan parissa? Ehkä olet aina ollut kiinnostunut lain maailmasta, ja opiskelujen kautta saanut vahvistusta tälle kutsumukselle. Tai ehkä olet jo saanut ensimmäisen kosketuksen juridiikkaan ja tiedät, että tämä on ala, johon haluat syventyä. Talent Poolimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä juridiikan parissa. Työtehtävät saattavat keskittyä esimerkiksi työoikeuteen, tietosuojaan tai työturvallisuuslakiin. Mikäli nämä kiinnostavat, hae mukaan!

Oikeustiede
Teollisuus ja tekniikka2023-05-17T10:51:19+00:00

Oletko kiinnostunut teollisuudesta ja tekniikasta? Haluatko työskennellä alan parissa ja oletko saanut jo ensikosketuksen opintojen tai harrastusten kautta? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikeassa paikassa – tervetuloa mukaan etsimään unelmiesi työpaikkaa Talent Poolistamme! Tehtäväsi saattaa liittyä esimerkiksi energia-, ympäristö- tai sähkötekniikkaan tai mahdollisesti biotalouteen, työnjohtamiseen tai logistiikkaan.

Teollisuus ja tekniikka
Visuaalinen toteutus2023-05-12T08:01:46+00:00

Rakastatko visuaalisuutta ja haluat työskennellä sen parissa? Oletko jo saanut ensikosketuksen alaan opintojen tai harrastusten kautta ja haluat jatkaa kehittymistäsi? Meillä on juuri sinulle tarjolla upeita mahdollisuuksia Talent Poolissamme! Voit keskittyä esimerkiksi graafiseen suunnitteluun, kuvitukseen, animointiin tai 3D-mallinnukseen. Tule mukaan luomaan visuaalista ilmettä ja toteuttamaan ainutlaatuisia projekteja yhdessä meidän kanssamme.

Visuaalinen toteutus
Muotoilu/Design2023-05-17T10:50:13+00:00

Oletko innostunut muotoilusta ja haluat kehittää taitojasi entisestään? Meidän Talent Poolimme tarjoaa sinulle upean tilaisuuden päästä työskentelemän projekteissa, jotka liittyvät esimerkiksi palvelumuotoiluun tai kokemuksen muotoiluun. Tule mukaan luomaan innovatiivisia ja toimivia ratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa. Olitpa sitten vasta aloitteleva muotoilija tai jo kokenut ammattilainen, meillä saattaa olla juuri sinulle sopiva tehtävä!

Muotoilu/Design
Vastuullisuus2023-05-12T08:01:44+00:00

Haluatko olla mukana luomassa tulevaisuutta ja edistämässä vastuullisuutta? Onko kiinnostuksesi herännyt opiskelujen tai harrastuksen kautta? Ehkä olet jo saanut ensikosketuksen ESG:n eri osa-alueisiin tai vastuulliseen rahoitukseen. Talent Poolimme tarjoaa mahdollisuuden työskennellä näiden haasteiden parissa ja kehittää asiantuntemustasi ESG-konsultoinnissa. Mikäli innostuit, Lenz talk!

Vastuullisuus

Yhteystiedot

Haluaisitteko löytää liiketoimintaanne nuorten potentiaalia hyödyntämällä täysin uniikkeja lähestymistapoja? Lenz hoitaa!

 • Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki

 • 0400 737 734

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Sähköposti*

  Puhelin

  Aihe

  Miten voimme auttaa?

  Go to Top