Oletko korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut, joka on innostunut konsultoinnista ja haluaisit päästä näyttämään kyntesi työelämässä?

Haluatko jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseäsi niin ihmisenä kuin työntekijänä? Entä oletko kunnianhimoinen, vastuullinen, tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja yrittäjähenkinen? Ja ennen kaikkea, välitätkö itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta?

Jos vastasit KYLLÄ, saatat olla etsimämme tyyppi!

Lenzin Talent Pool on eksklusiivinen verkosto, joka koostuu opiskelijoista ja vastavalmistuneista, joilla on haluttuja taitoja ja jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään Lenzin projekteissa.

Hakuprosessimme on yksinkertainen. Aluksi pyydämme sinua kertomaan opintotaustastasi ja vapaa-ajastasi. Olemme kiinnostuneita sinun persoonallisuudesta, jota pääset reflektoimaan kysymystemme avulla. Valitse sitten yksi neljästä kategoriasta: Business, Tech, Design tai Other. Sen jälkeen sinulle esitellään lista projektirooleista, joista valitset yhden. Perustele valintasi rooliin, joka parhaiten kuvaa osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi.

Seuraavaksi sinulle annetaan kategoriakohtainen Case-tehtävä. Tämä tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden osoittaa, miten hyödynnät osaamistasi ja kykyjäsi käytännössä. Monet kysymyksemme ovat laajoja ja ne arvioivat erilaisia asioita, kuten potentiaalia, innostusta ja yrittäjähenkisyyttä. Lue kysymykset huolellisesti ja käytä niihin tarvittava aika!

Me arvioimme jokaisen hakemuksen ja kutsumme keskusteluun kaikista potentiaalisimmat hakijat. Keskustelussa esitämme joitakin kysymyksiä, jotka liittyvät valitsemaasi kategoriaan, ja tutustumme molemminpuolisesti. Sen jälkeen mahdollinen paikkasi Talent Poolissa varmistuu ja pääset aloittamaan matkasi Lenzin projektien parissa!