Talent Pool2023-10-24T12:24:22+00:00

Etsitkö merkityksellisiä töitä? Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi tietyltä alalta ja kaipaat uusia haasteita?

Mikäli vastasit kyllä, olet juuri oikeassa paikassa! Lenzin Talent Pool tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä käsiksi merkityksellisiin töihin, joita emme välttämättä julkisesti rekrytoi. Sen sijaan hyödynnämme pienemmissä rekryissä Talent Pooliamme eli potentiaalisista opiskelijoista koostuvaa verkostoamme!

Lenzin Talent Pool rakentuu erilaisista arkkityypeistä. Arkkityypit edustavat eri alojen osaamista ja taitoja, kuten markkinointia, tietotekniikkaa tai muotoilua. Talent Pooliimme ovat tervetulleita hakemaan kaikki korkeakouluopiskelijat ja vastavalmistuneet, riippumatta siitä, miltä alalta he ovat. Uskomme, että monipuolisuus ja erilaiset taustat rikastuttavat Lenzin projekteja ja edistävät innovatiivisuutta. Tämän vuoksi haluamme tarjota mahdollisuuden kaikille, joilla on halua kehittää osaamistaan ja olla mukana luomassa tulevaisuutta!

Opiskelija! Hae nyt, se on niin helppoa.

Hakuprosessi on yksinkertainen. Valitse ensiksi yksi tai kaksi sinua eniten kiinnostavaa arkkityyppiä. Arkkityypit esitellään alempana. Siirry tämän jälkeen hakemukseen ja täytä tarvittavat tiedot. Monet kysymyksistämme ovat laajoja ja ne mittaavat erilaisia asioita, kuten potentiaalia, innostusta ja yrittäjähenkisyyttä. Lue kysymykset rauhassa ja ota niiden vastaamiseen juuri tarvitsemasi aika! Me luemme jokaisen hakemuksen ja kutsumme keskusteluun kaikista potentiaalisimmat hakijat. Keskustelussa kysymme joitain spesifejä kysymyksiä liittyen valitsemaasi arkkityyppiin ja tutustumme puolin ja toisin. Tämän jälkeen mahdollinen paikkasi Talent Poolissa varmistuu.

Talent Poolin arkkityypit

Hallinto ja talous2023-05-12T08:01:52+00:00

Oletko sinä etsimämme talousvelho? Onko kiinnostuksesi herännyt opiskelujen tai harrastuksen kautta? Ehkä olet jo saattanut saada ensikosketustakin esimerkiksi business-analytiikkaan, kirjanpitoon, verotukseen tai budjetointiin. Mikäli haluat kehittyä näissä aiheissa, hae mukaan meidän Talent Pooliin! 

Hallinto ja talous
Markkinointi2023-05-12T08:01:51+00:00

Haluaisitko hyödyntää innostustasi markkinoinnin virtuoosina? Onko kiinnostuksesi herännyt opiskelujen tai harrastuksen kautta? Ehkä sinulla on jo näyttää, minkälainen sinun visiosi markkinoinnin tulevaisuudelle on. Sinua kiinnostavia osa-alueita voivat olla esimerkiksi markkinoinnin suunnittelu ja strategia, mainonta tai some. Talent Poolissamme voit täyttää monenlaiset markkinoinnin taiturin saappaat!

Markkinointi
Myynti ja asiakaspalvelu2023-05-12T08:01:50+00:00

Saako myynti ja asiakaspalvelu sinut innostumaan? Sinulla saattaa olla jo ymmärrystä tästä tärkeästä liiketoiminnan funktiosta opiskelujen, työn tai harrastusten kautta ja haluat nyt syventää osaamistasi. Talent Poolimme tarjoaa mahdollisuuksia edustaa erilaista osaamista sekä myynnin että asiakaspalvelun puolella niin operatiivisella kuin strategisellakin puolella. Kohti huippuluokan asiakaskokemuksia!

Myynti ja asiakaspalvelu
IT ja tietotekniikka2023-05-12T08:01:49+00:00

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden teknologiaa? Onko kiinnostuksesi herännyt opiskelujen tai harrastuksen kautta? Ehkä olet jo saanut vahvistuksen sille, että tämä ala on juuri sinua varten. Talent Poolissamme sinun on mahdollista edustaa laaja-alaista IT:n ja tietotekniikan osaamista esimerkiksi sovellusten, tekoälyn tai pilvipalveluiden kehityksen tai ohjelmoinnin sekä UX/UI-suunnittelun parissa. Mikäli nämä innostavat sinua, Lenz talk!

IT
Viestintä2023-05-12T08:01:49+00:00

Sykkiikö sydämesi viestinnälle? Onko kiinnostuksesi herännyt opiskelujen tai harrastuksen kautta? Ehkä sinulla on jo oma ääni, jonka olisit valmis saamaan kuuluviin? Lenzin Talent Poolissa voit päästä näyttämään kykysi esimerkiksi luomalla houkuttelevaa markkinointi- tai kampanjaviestintää. Myös esimerkiksi sidosryhmäviestintä tai työyhteisöviestintä voivat olla erityisiä kiinnostuksen kohteitasi. Jos tämä kuulostaa hyvältä, we want you!

Viestintä
HR2023-05-12T08:01:48+00:00

Oletko löytänyt kutsumuksesi HR-alalta? Ehkä olet kiinnostunut HR:stä jo opiskelujesi kautta, tai olet jo saanut ensikosketuksen alaan ja haluat syventää osaamistasi. Talent Poolimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä HR:n parissa ja kehittää taitojasi rekrytoinnin, koulutusten, työpaikan sisäisen kulttuurin kehittämisen tai työsuhteiden hallinnan parissa. Me uskomme, että jokainen Talent Poolin jäsen voi tuoda oman uniikin näkökulmansa ja osaamisensa HR-alan kehittämiseen.

HR
Juridiikka2023-05-12T08:01:47+00:00

Näetkö tulevaisuutesi juridiikan parissa? Ehkä olet aina ollut kiinnostunut lain maailmasta, ja opiskelujen kautta saanut vahvistusta tälle kutsumukselle. Tai ehkä olet jo saanut ensimmäisen kosketuksen juridiikkaan ja tiedät, että tämä on ala, johon haluat syventyä. Talent Poolimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä juridiikan parissa. Työtehtävät saattavat keskittyä esimerkiksi työoikeuteen, tietosuojaan tai työturvallisuuslakiin. Mikäli nämä kiinnostavat, hae mukaan!

Oikeustiede
Teollisuus ja tekniikka2023-05-17T10:51:19+00:00

Oletko kiinnostunut teollisuudesta ja tekniikasta? Haluatko työskennellä alan parissa ja oletko saanut jo ensikosketuksen opintojen tai harrastusten kautta? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikeassa paikassa – tervetuloa mukaan etsimään unelmiesi työpaikkaa Talent Poolistamme! Tehtäväsi saattaa liittyä esimerkiksi energia-, ympäristö- tai sähkötekniikkaan tai mahdollisesti biotalouteen, työnjohtamiseen tai logistiikkaan.

Teollisuus ja tekniikka
Visuaalinen toteutus2023-05-12T08:01:46+00:00

Rakastatko visuaalisuutta ja haluat työskennellä sen parissa? Oletko jo saanut ensikosketuksen alaan opintojen tai harrastusten kautta ja haluat jatkaa kehittymistäsi? Meillä on juuri sinulle tarjolla upeita mahdollisuuksia Talent Poolissamme! Voit keskittyä esimerkiksi graafiseen suunnitteluun, kuvitukseen, animointiin tai 3D-mallinnukseen. Tule mukaan luomaan visuaalista ilmettä ja toteuttamaan ainutlaatuisia projekteja yhdessä meidän kanssamme.

Visuaalinen toteutus
Muotoilu/Design2023-05-17T10:50:13+00:00

Oletko innostunut muotoilusta ja haluat kehittää taitojasi entisestään? Meidän Talent Poolimme tarjoaa sinulle upean tilaisuuden päästä työskentelemän projekteissa, jotka liittyvät esimerkiksi palvelumuotoiluun tai kokemuksen muotoiluun. Tule mukaan luomaan innovatiivisia ja toimivia ratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa. Olitpa sitten vasta aloitteleva muotoilija tai jo kokenut ammattilainen, meillä saattaa olla juuri sinulle sopiva tehtävä!

Muotoilu/Design
Vastuullisuus2023-05-12T08:01:44+00:00

Haluatko olla mukana luomassa tulevaisuutta ja edistämässä vastuullisuutta? Onko kiinnostuksesi herännyt opiskelujen tai harrastuksen kautta? Ehkä olet jo saanut ensikosketuksen ESG:n eri osa-alueisiin tai vastuulliseen rahoitukseen. Talent Poolimme tarjoaa mahdollisuuden työskennellä näiden haasteiden parissa ja kehittää asiantuntemustasi ESG-konsultoinnissa. Mikäli innostuit, Lenz talk!

Vastuullisuus

Talent Poolin rekryprosessi

Hakemusvaihe

Hakemusvaihe koostuu nimensä mukaisesti hakemuksen kirjoittamisesta. Hakemusvaihe eroaa kuitenkin merkittävästi perinteisistä työhakemuksista, sillä Lenzin hakemusvaiheessa ei kirjoiteta yksittäistä hakemuskirjettä, vaan vastataan ennemmin yksittäisiin kysymyksiin, joihinkin pidemmin, osaan hieman lyhyemmin. Kysymyksissä tarkastellaan mm. hakijan oppimisintoa, tulevaisuusorientoituneisuutta, arvoja, maailmankuvaa, potentiaalia, innostusta sekä tietysti osaamista omaa tulevaisuuden unelmatyömahdollisuutta varten. Ja Hakemusvaiheessa emme kysy CV:tä vaan meitä kiinnostaa ennemmin se, millaisia tyyppejä meidän hakijat ovat ja mihin suuntaan he haluavat kasvaa osaamisensa kanssa.

Hakemusvaiheeseen et tarvitset ennakkotietoja, hakemuksen aikana tulet reflektoimaan itseäsi ja osaamistasi syvällisesti! On kuitenkin aina hyödyllistä perehtyä Lenzin arvoihin ja ideologiaan, joista on tietoa nettisivuillamme. Hakemusvaiheeseen kannattaa myös varata runsaasti aikaa ja varmistaa, että olet rauhallisessa ympäristössä ja että mielentilasi on rauhallinen ja pohdiskeleva. Suosittelemme myös hakemuksen täyttämistä tietokoneella, sillä mobiili- ja tablettikäyttöliittymät eivät ole yhtä soveliaita hakemuksen täyttämiselle.

Keskusteluvaihe

Hakemusvaiheesta jatkoon päässeet osallistuvat keskusteluvaiheeseen. Hakija kutsutaan etäkeskusteluun yhden tai useamman Lenzin rekrytiimiläisen kanssa. Keskustelun tavoitteena on ennen kaikkea puolin ja toisin tutustua paremmin, sukeltaa pintaa syvemmälle hakijan arvoihin ja ajatusmaailmaan ja keskustella tarkemmin työmahdollisuuksista, joita kohti hakija pyrkii ja osaamisesta, jota hän haluaa kehittää. Juuri tämän vuoksi suosimme keskustelu-termiä perinteisen haastattelu-termin sijaan. Tarkoituksena ei siis ole tentata hakijaa, vaan fokus on vastavuoroisessa ja avoimessa vuoropuhelussa.

Valinta

Hakemuksen ja keskustelun perusteella Lenzin rekrytiimiläiset tekevät päätöksen siitä, oletko sinä meidän seuraava Lenzin Talent Poolilainen! Palautteen antaminen ja pyytäminen on myös aina ollut tärkeä osa rekrytointiprosessiamme. Huolimatta siitä, päätämmekö ottaa sinut osaksi Talent Pooliamme, sinun on siis aina mahdollista saada meiltä henkilökohtaista palautetta siitä, kuinka juuri sinun matkasi hakuprosessissa on näyttäytynyt meille.

Go to Top