Opiskelijoille

Haku vuoden 2021 projekteihin alkaa 8.3.2021!

Haun alkamista odotellessa voit tutustua viime kesän 2020 projekteihin täältä 

Haku kesäprojekteihin alkaa
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Sillä, mitä ihminen on, on suurta merkitystä. Se, mitä hän voisi olla, on sitäkin merkityksellisempää.

Merkityksellistä tekemistä

Opiskelijat pääsevät testaamaan osaamistaan ja näkemyksiään heidän kiinnostuksen kohteiden mukaisissa projekteissa. Projektin aikana opiskelijat pääsevät työskentelemään tiiminsä kanssa etänä.

Oikeaa työtä oikeissa yrityksissä

Monitieteellinen projektitiimi pääsee käsiksi oikeisiin työelämän tapauksiin. Näin jokainen tiimin jäsen pääsee hyödyntämään juuri omaa kiinnostustaan ja intohimoaan.

Valmennusta ja mentorointia

Jokaisessa projektitiimissä toimii projektipäällikkö, joka toimii tukena ja hyödyntää oppejaan, joita on työelämässä kerännyt ja auttaa opiskelijoita hyödyntämään omaa potentiaaliaan.

Lenzin rekrytointiprosessin kulku

Usein kysytyt kysymykset

Kuka vain opiskelualasta riippumatta! Projekteihin tai rooleihin ei ole valmiiksi mietittyjä räikeitä rajauksia opiskelualan suhteen, sillä meitä kiinnostaa se mihin suuntaan haluat kasvaa.

Kaikki hakuprosessista lähtien, aina projektityön toteutukseen asti tapahtuu etätyönä. Voit siis tehdä kesätyötä omalta paikkakunnaltasi, emmekä vaadi läsnäoloa tietyssä kaupungissa! Voit osallistua palavereihin mistä käsin tahansa, kunhan sinulla on nettiyhteys.

Mietimme syväluotaavasti, mitä projektissa vaaditaan, millainen tiimi toimii ja millaisia ominaisuuksia tiimiltä ja yksilöltä vaaditaan. Pyrimme kertomaan mahdollisimman tarkasti, mitä tietyssä roolissa vaaditaan ja millainen yksilö rooliin sopii. Roolien avulla muodostetaan mahdollisimman toimiva ja tiivis tiimi, jossa jokaisella on oma tonttinsa.

Koko rekrytointiprosessi haastatteluista tiimiharjoitukseen järjestetään täysin etänä videoyhteyksiä hyödyntäen.

Olemme Lenzin hakuprosessissa erityisen ylpeitä siitä, että emme pyydä sinua laittamaan CV:täsi. Miksi ihmeessä? Koska Lenzin mielestä on paradoksaalista, kuinka ilman työkokemusta ei voi saada työkokemusta. Siispä, Lenzin valinnan vaakakupissa ratkaisevat innostus ja potentiaali!

Kaikista Lenzin tarjoamista projektiluontoisista töistä maksetaan kilpailukykyinen tuntihinta, joka on 18€/h.

Kesän projektit toteutetaan toukokuu-syyskuu välisenä aikana. Toukokuussa tehdään mahdollisesti esivalmistelevaa työtä, kuten tutustutaan asiakkaaseen ja projektin tavoitteisiin. Kesäprojektin aikana on mahdollisuus myös pieneen kesälomaan. 

Kaikki projektitiimeihin valitut toimivat kevytyrittäjinä ja saavat oman Y-tunnuksen. Lenzin kesätyöprojektissa voi siis kokeilla matalalla kynnyksellä yrittäjänä olemista, yhteisöllisellä meiningillä ja kokeneemmat yrittäjät tukevat yrittäjyyden polulla. Yrittäjyyttä voi halutessaan jatkaa myös kesän jälkeen.

Kesätyöprojekteissa työskentely on täysipäiväistä eli 150 h/kk ja yhteensä 375 h kesän aikana. Kesän aikana jää aikaa myös pieneen kesälomaan. Riippuen projektista, työt voivat tapahtua myös osa-aikaisesti esimerkiksi toukokuussa tai alkusyksystä. Näistä tiedotetaan erikseen jokaisen projektin kohdalla.