Autamme uusien teknologioiden hyödyntämisessä yrityksesi kasvun ja kehityksen vauhdittamiseksi

alustakehitykseen ja tekoälyn soveltamiseen. Lenzin kautta saat apua myös tukipalveluihin, jotka varmistavat teknologiaratkaisujen saumattoman integraation ja tehokkaan käytön yrityksessänne. Lenzin asiantuntijat auttavat asiakkaitamme navigoimaan digitaalisen murroksen aikakaudella, tuoden käyttöösi uusinta teknologiaa ja innovatiivisia lähestymistapoja liiketoiminnan tehostamiseksi.

Meidän tehtävämme on auttaa yritystäsi hyödyntämään uusien teknologioiden täysi potentiaali, mikä mahdollistaa liiketoiminnan kasvun, parantaa prosesseja ja auttaa pysymään askeleen edellä kilpailijoista.

Datahankkeet

Autamme yrityksiä ymmärtämään ja hyödyntämään dataa paremmin liiketoiminnassa. Tietojohtamisen kehittäminen on mahdollista jokaisessa organisaatiossa ja siitä saatavat hyödyt ovat usein todella suuria. Autamme valjastamaan datan voiman yrityksenne eduksi olipa sitten kyseessä tietojohtamisen virittäminen huippuunsa tai uusien, näkemyksellisten dataratkaisujen löytäminen.Tuemme teitä mielellämme sekä nykyisissä hankkeissanne että autamme keskeisten tarpeidenne ratkaisuissa datan matkalla, alusta loppuun.

Teknologiakartoitus

Autamme yrityksiä löytämään uusia mahdollisuuksia teknologiasta sekä korvaamaan vanhentuneita järjestelmiä, kattavan selvityksen avulla. Etsimme, analysoimme ja suosittelemme ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan vastaa nykypäivän tarpeitanne vaan myös varmistavat, että olette askeleen edellä huomenna. Olipa kyseessä vanhentuneiden järjestelmien modernisointi tai uusien teknologioiden käyttöönotto, me autamme saavuttamaan maksimaalisen hyödyn.

Lähitukipalvelut

Autamme asiakkaitamme monipuolisesti erilaisissa tukitarpeissa esimerkiksi ERP -järjestelmän käyttöönoton aikana ja sen jälkeen. Meille koulutusmateriaalien luominen sekä henkilöstön kouluttaminen on myös tuttua ja tärkeä osa tukipalveluita asiakkaillemme.

Tekoälykartoitukset ja implementaatio

Autamme asiakkaitamme ymmärtämään tekoälyä paremmin sekä löytämään mahdollisuuksia, joilla teidän organisaatiossanne voidaan parantaa tehokkuutta sekä löytämään kustannussäästöjä. Opiskelijakonsulttimme hyödyntävät tuoreella osaamisella ja näkemyksellä päivittäisessä työssään sekä opiskeluissaan monia eri tekoälytyökaluja.

  • Havator

    Lenz tarjosi tukipalvelua Havatorin mobiilisovelluksen käyttäjille suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi uuden ERP-järjestelmän käyttöön otossa.

  • Wihuri Metro-tukku

    Asiakasymmärryksen ja datan avulla lisää myyntiä ja tuloksellisempaa markkinointia Wihuri Metro-tukussa

  • Wihuri Oy Tekninen Kauppa

    Case Huomisen verkkokauppa Te olette miettineet tätä kokonaisuutena ja oikeasti yrityksen

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva projekti. Ota yhteyttä myyntipäällikköömme Janneen!

Janne Taisto, myyntivastaava, Lenz Projects oy

Janne Taisto
[email protected]

+358 400 737734