Klikkaa kuvia lukeaksesi lisää yhteisömme jäsenistä!

Santtu Laivuori

Perustaja, CEO

santtu.laivuori (at) lenz.fi

Janne Taisto, myyntivastaava, Lenz Projects oy

Janne Taisto

Myyntivastaava

janne.taisto (at) lenz.fi

Juhani Kalske

Projektivastaava

juhani.kalske (at) lenz.fi

Severi Sjöblom

Asiakassuhteiden ja myynnin strategi

severi.sjoblom (at) lenz.fi

Sami Sutinen

Talousvastaava

sami.sutinen (at) lenz.fi

Amanda Pösö

Amanda Pösö

Rekrytointivastaava

amanda.poso (at) lenz.fi

Lauri Andersson

Talouden asiantuntija

lauri.andersson (at) lenz.fi

Anissa Mouhou Lenz

Anissa Mouhou

Rekrytoinnin asiantuntija

anissa.mouhou (at) lenz.fi

Tuukka Hartikainen

IT-asiantuntija

tuukka.hartikainen (at) lenz.fi

Julia Palola

AD

julia.palola (at) lenz.fi

Johannes

Johannes Ollinmäki

Markkinoinnin asiantuntija

johannes.ollinmaki (at) lenz.fi

Edona Pepiqi

Kulttuuri-, rekrytointi- ja HR-vastaava (vanhempainvapaalla)

edona.pepiqi (at) lenz.fi

Eeva Teronen

Eeva Teronen

Ihmiset & kulttuuri -vastaava (vanhempainvapaalla)

eeva.teronen (at) lenz.fi

Sukelletaan pintaa syvemmälle!

Lenz on yhtä kuin Lenzin yhteisö. Lenzillä näemme toisemme lähtökohtaisen tasavertaisessa asemassa, jossa erikseen määriteltyä esihenkilöstöä ei ole. Uskomme myös Lenzillä vahvasti “Practice what you preach” -ajattelumalliin ja meidän yhteisössä kukaan ei ole erityisasemassa aiemman työkokemuksensa pohjalta. Yhteisömme onkin lähtökohtaisesti matalan hierarkian organisaatio, niin projektityöskentelyssä kuin Lenzillä.

Yhteisömme koostuu pääsääntöisesti opiskelijoista ja vastavalmistuneista, mutta Lenzillä on myös muutamia kokeneempia konsultteja. Yhteisömme on myös taustoiltaan monipuolinen esimerkiksi opiskelutaustojen ja persoonien osalta. Meitä yhdistää yhteinen tarkoitus paremmasta maailmasta.

Santtu Laivuori

Perustaja, CEO

Lenzissä minulle tärkeintä on, että se auttaa rakentamaan maailmaa, missä stereotypiat eivät rajoita potentiaalia. Maailmaa, jossa se mitä olet tehnyt ei rajoita sitä mitä voit tehdä. Ja maailmaa, jota rakennettaisiin enemmän tulevaisuudesta innostuneena, kuin historiasta oppineena.

Mottoni on: Löydä itsesi siinä mitä teet.

Janne Taisto, myyntivastaava, Lenz Projects oy

Janne Taisto

Myyntivastaava

Lenzissä itselleni on tärkeää se, että opiskeluaikoina mietin todella paljon sitä, mitä itse haluan tehdä tulevaisuudessa, mutta mahdollisuuksia päästä tekemään merkityksellistä työtä ilman kokemusta ei juurikaan ollut. Lenzillä pystyn auttamaan tämän mahdollisuuden antamisessa motivoituneille ja innovatiivisille nuorille samalla antaen yrityksille mahdollisuuden hyödyntää uusimpia tapoja luoda arvoa.

Mottoni on: joka päivä voi oppia jotain uutta, joten pidä mieli avoimena.

Edona Pepiqi

Kulttuuri-, rekrytointi- ja HR-vastaava

Minulle tärkeintä Lenzissä on se, että meillä teot vastaavat sanojamme. Meidän arvomme näkyvät meidän jokapäiväisessä tekemisessä ja vuorovaikutuksessa toisten kanssa sekä meidän vahva uskomme nuoriin ja heidän potentiaaliin ei ole vain korulause, vaan me aktiivisesti pyrimme tekemisellämme antamaan opiskelijoille mahdollisuuksia osoittaa heidän potentiaalinsa yrityksille.

Mottoni on: Life doesn’t hit you with anything you can’t handle.

Juhani Kalske

Projektivastaava

Itselleni Lenzissä tärkeintä on aito halu ja visio nuorten aseman nostamisessa työelämässä – varsinkin, kun nuoret itse päästetään pääosaan. Lenz ei mielestäni pyri pureskelemaan kaikkea nuorille valmiiksi, vaan antaa aidosti nuorille itselleen mahdollisuuden toteuttaa potentiaaliaan, yhdessä kokemuksen kanssa!

Mottoni on: Just be you – and learn how to be the best of you.

Sami Sutinen

Talousvastaava

Lenzissä on parasta se, että porukalla päästään tekemään jotain merkityksellistä ja muuttamaan maailmaa niin, että myös muut voivat hyötyä siitä. Näin mahtavalla porukalla edes taivas ei ole rajana.

Mottoni on: Don’t lower your expectations to fit into the world.

Amanda Pösö

Amanda Pösö

Markkinoinnin ja HR:n asiantuntija

Lenzissä on parasta, että teemme aidosti merkityksellistä ja innostavaa työtä, jatkuvasti siinä kehittyen. Upeaa olla osa näin inspiroivaa, osaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa yhteisöä!

Mottoni on: Believe you can and you’re halfway there.

Severi Sjöblom

Asiakassuhteiden hallinnan ja myynnin strategi

Mahdollisuus auttaa niin yrityksiä kuin opiskelijoita rakentamaan parempaa tulevaisuutta on ollut itselleni tärkein tekijä Lenzissä. Näiden kahden maailman yhdistäminen on erinomainen tapa kulkea pidempiäkin askeleita kohti innostavampaa huomista.

Jos olisin supersankari olisin jokin mukautumisvoimilla varustettu hahmo – kuten esimerkiksi Darwin. Sopeutuminen tilanteeseen kuin tilanteeseen on erinomainen kyky.

Julia Palola

AD

Lenz on uskomaton mahdollistaja sekä minulle että muillekin opiskelijoiille omien urahaaveiden toteuttamisessa. Olen löytänyt paikkani tässä yhteisössä, jossa saan toteuttaa luovaa vapautta kannustavassa porukassa, joka puhaltaa yhteen hiileen.

Mottoni on: Älä turhaan pelkää.

Lauri Andersson

Talouden asiantuntija

Lenzissä hienointa on, että pääsemme mahdollistamaan potentiaalisille nuorille sellaisia työtehtäviä, joissa he voivat kokea itsensä oikeasti merkityksellisiksi ja hyödyntää omaa potentiaaliaan. Lenzin avulla löytyvät sellaiset työt, jotka eivät ole vain työtä vaan jokin suurempi seikkailu.

Motto: The most important thing is to keep the most important thing the most important thing.

Eeva Teronen

Eeva Teronen

Ihmiset & kulttuuri -vastaava

Arvostan meidän kulttuuria Lenzillä eniten siksi, että välittäminen on läsnä meidän jokapäiväisessä tekemisessä. Kunnioitamme toisiamme yksilöinä, mutta ymmärrämme myös, että yhdessä olemme enemmän kuin erikseen. Yhteisöllisyys on meidän suurin voimavaramme ja siksi me panostetaan siihen, että jokainen löytää oman paikkansa Lenzillä.

Mottoni on: Sitä saat mitä seuraat.

Johannes

Johannes Ollinmäki

Markkinoinnin asiantuntija

Lenzin kulttuurissa parasta on pelottomuus muutosten edessä ja rohkaiseva asenne tehdä asioita tavallisesta poiketen. Kulttuurimme kannustaa yhteistyöhön, jonka kautta innovaatioilla substanssissa ja työskentelymenetelmissä tekee yrityksille näkymättömästä näkyvää.

Motto: Life is not about happiness, it’s about holiness.

Anissa Mouhou Lenz

Anissa Mouhou

Rekrytoinnin asiantuntija

Lenzin kulttuurissa arvostan sen rohkeutta ajatella uudella tavalla ja kykyä nähdä nuorten potentiaali ja merkitys tulevaisuudelle. Yhteistyö ja yhteisöllisyys ovat suurimpia voimavarojamme, joita hyödyntämällä voimme yhdessä muuttaa maailmaa.

Motto: Be yourself, because everyone else is taken.