Klikkaa kuvia lukeaksesi lisää yhteisömme jäsenistä!

Santtu Laivuori

Perustaja, CEO

santtu.laivuori (at) lenz.fi

Janne Taisto

Myyntivastaava

janne.taisto (at) lenz.fi

Ukko Sallinen

Markkinointi- ja viestintävastaava

ukko.sallinen (at) lenz.fi

Edona Pepiqi

Kulttuuri-, rekrytointi- ja HR-vastaava

Äitiyslomalla

edona.pepiqi (at) lenz.fi

Juhani Kalske

Projektivastaava

juhani.kalske (at) lenz.fi

Sami Sutinen

Data-analytiikan asiantuntija

sami.sutinen (at) lenz.fi

Amanda Pösö

Rekrytointivastaava ja markkinoinnin asiantuntija

amanda.poso (at) lenz.fi

Severi Sjöblom

Asiakassuhteiden ja myynnin strategisti

severi.sjoblom (at) lenz.fi

Tuukka Hartikainen

IT-asiantuntija

tuukka.hartikainen (at) lenz.fi

Julia Palola

AD

julia.palola (at) lenz.fi

Alex Mishin

Talousvastaava

alex.mishin (at) lenz.fi

Elias Tuori

Elias Tuori

Vastuullisuusasiantuntija

elias.tuori (at) lenz.fi

Eeva Teronen

Eeva Teronen

Kulttuuri- ja HR-vastaava

eeva.teronen (at) lenz.fi

Sukelletaan pintaa syvemmälle!

Lenz on yhtä kuin Lenzin yhteisö. Lenzillä näemme toisemme lähtökohtaisen tasavertaisessa asemassa, jossa erikseen määriteltyä esihenkilöstöä ei ole. Uskomme myös Lenzillä vahvasti “Practice what you preach” -ajattelumalliin ja meidän yhteisössä kukaan ei ole erityisasemassa aiemman työkokemuksensa pohjalta. Yhteisömme onkin lähtökohtaisesti matalan hierarkian organisaatio, niin projektityöskentelyssä kuin Lenzillä.

Yhteisömme koostuu pääsääntöisesti opiskelijoista ja vastavalmistuneista, mutta Lenzillä on myös muutamia kokeneempia konsultteja. Yhteisömme on myös taustoiltaan monipuolinen esimerkiksi opiskelutaustojen ja persoonien osalta. Meitä yhdistää yhteinen tarkoitus paremmasta maailmasta.

Santtu Laivuori

Perustaja, CEO

Lenzissä minulle tärkeintä on, että se auttaa rakentamaan maailmaa, missä stereotypiat eivät rajoita potentiaalia. Maailmaa, jossa se mitä olet tehnyt ei rajoita sitä mitä voit tehdä. Ja maailmaa, jota rakennettaisiin enemmän tulevaisuudesta innostuneena, kuin historiasta oppineena.

Mottoni on: Löydä itsesi siinä mitä teet.

Janne Taisto

Myyntivastaava

Lenzissä itselleni on tärkeää se, että opiskeluaikoina mietin todella paljon sitä, mitä itse haluan tehdä tulevaisuudessa, mutta mahdollisuuksia päästä tekemään merkityksellistä työtä ilman kokemusta ei juurikaan ollut. Lenzillä pystyn auttamaan tämän mahdollisuuden antamisessa motivoituneille ja innovatiivisille nuorille samalla antaen yrityksille mahdollisuuden hyödyntää uusimpia tapoja luoda arvoa.

Mottoni on: joka päivä voi oppia jotain uutta, joten pidä mieli avoimena.

Ukko Sallinen

Markkinointi- ja viestintävastaava

Rakastan sitä, kuinka Lenzillä kaikki kohdataan arvokkaasti ja kunnioittaen ihmisinä. Me halutaan kuunnella ja auttaa niin kollegoitamme, asiakkaitamme, hakijoitamme kuin yhteistyökumppanejamme. Parempi maailma tehdään yhdessä ja siinä toisten kuuntelu on avainasemassa.

Mottoni on: No one is useless in this world who lightens the burdens of another.

Edona Pepiqi

Kulttuuri-, rekrytointi- ja HR-vastaava

Minulle tärkeintä Lenzissä on se, että meillä teot vastaavat sanojamme. Meidän arvomme näkyvät meidän jokapäiväisessä tekemisessä ja vuorovaikutuksessa toisten kanssa sekä meidän vahva uskomme nuoriin ja heidän potentiaaliin ei ole vain korulause, vaan me aktiivisesti pyrimme tekemisellämme antamaan opiskelijoille mahdollisuuksia osoittaa heidän potentiaalinsa yrityksille.

Mottoni on: Life doesn’t hit you with anything you can’t handle.

Juhani Kalske

Projektivastaava

Itselleni Lenzissä tärkeintä on aito halu ja visio nuorten aseman nostamisessa työelämässä – varsinkin, kun nuoret itse päästetään pääosaan. Lenz ei mielestäni pyri pureskelemaan kaikkea nuorille valmiiksi, vaan antaa aidosti nuorille itselleen mahdollisuuden toteuttaa potentiaaliaan, yhdessä kokemuksen kanssa!

Mottoni on: Just be you – and learn how to be the best of you.

Sami Sutinen

Data-analytiikan asiantuntija

Lenzissä on parasta se, että porukalla päästään tekemään jotain merkityksellistä ja muuttamaan maailmaa niin, että myös muut voivat hyötyä siitä. Näin mahtavalla porukalla edes taivas ei ole rajana. 

Mottoni on: Don’t lower your expectations to fit into the world.

Amanda Pösö

Markkinoinnin ja HR:n asiantuntija

Lenzissä on parasta, että teemme aidosti merkityksellistä ja innostavaa työtä, jatkuvasti siinä kehittyen. Upeaa olla osa näin inspiroivaa, osaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa yhteisöä!

Mottoni on: Believe you can and you’re halfway there.

Severi Sjöblom

Asiakassuhteiden hallinnan ja myynnin strategisti

Mahdollisuus auttaa niin yrityksiä kuin opiskelijoita rakentamaan parempaa tulevaisuutta on ollut itselleni tärkein tekijä Lenzissä. Näiden kahden maailman yhdistäminen on erinomainen tapa kulkea pidempiäkin askeleita kohti innostavampaa huomista.

Jos olisin supersankari olisin jokin mukautumisvoimilla varustettu hahmo – kuten esimerkiksi Darwin. Sopeutuminen tilanteeseen kuin tilanteeseen on erinomainen kyky.

Julia Palola

AD

Lenz on uskomaton mahdollistaja sekä minulle että muillekin opiskelijoiille omien urahaaveiden toteuttamisessa. Olen löytänyt paikkani tässä yhteisössä, jossa saan toteuttaa luovaa vapautta kannustavassa porukassa, joka puhaltaa yhteen hiileen.

Mottoni on: Älä turhaan pelkää.

Alex Mishin

Talousvastaava

Minulle tärkeätä Lenzissä on se, että Lenzin kautta opiskelijoilla on mahdollisuus toteuttaa itseään ja potentiaaliaan omalla tavalla. Lenz tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia paljon asioita käytännön kautta ja tehdä työstä omannäköisen.

Mottoni on: On vuosikymmeniä, jolloin mitään ei tapahdu, ja on viikkoja, jolloin tapahtuu vuosikymmenien edestä – Lenz ajaa suurta muutosta konsultointiin ja työelämään.

Elias Tuori

Elias Tuori

Vastuullisuusasiantuntija

Lenzissä minulle on tärkeintä se, kuinka aidosti jokaisen työtä ja asiantuntijuutta arvostetaan ja osataan hyödyntää, ja kuinka kaikkien ajatuksia ja näkemyksiä kunnioitetaan roolista tai taustasta riippumatta. Lenz antaa nuorille mahdollisuuden osoittaa todellisen kyvykkyytensä jo hyvin varhaisessa vaiheessa uraa, jolloin vastuu ja sitoutuminen saa työn tuntumaan merkittävämmältä ja johtaa laadukkaampiin lopputuloksiin.

Mottoni on: Focus your effort on the things within your control and learn to accept what is not.

Eeva Teronen

Eeva Teronen

HR:n ja kulttuurin asiantuntija

Arvostan meidän kulttuuria Lenzillä eniten siksi, että välittäminen on läsnä meidän jokapäiväisessä tekemisessä. Kunnioitamme toisiamme yksilöinä, mutta ymmärrämme myös, että yhdessä olemme enemmän kuin erikseen. Yhteisöllisyys on meidän suurin voimavaramme ja siksi me panostetaan siihen, että jokainen löytää oman paikkansa Lenzillä.

Mottoni on: Sitä saat mitä seuraat.