Nuoret ovat linssi tulevaisuuteen

Lenz on luotettava ja välittävä kumppani rohkeille edelläkävijöille, jotka ovat valmiita vapauttamaan nuorten potentiaalin. Yhdessä luomme kestäviä ratkaisuja ja tuomme yritysten potentiaalin esille nuorten tulevaisuuden asiantuntijoiden voimalla.

Linssi tulevaisuuteen

Olemme uuden ajan konsulttitoimisto, jossa potentiaalin hyödyntäminen, yhteisöllisyyden rakentaminen ja asiakkaidemme tarpeiden syvällinen ymmärtäminen on toimintamme keskiössä. Yhdessä kehitämme ja toteutamme ainutlaatuisia projektikokonaisuuksia, jotka edistävät liiketoiminnan kasvua ja kehitystä.

Tunnistamme yhdessä asiakkaamme kanssa projektin tarpeet ja hyödynnämme ainutlaatuista rekrytointiprosessiamme löytääksemme juuri kyseiseen projektiin parhaiten sopivat asiantuntijat. Meille on tärkeää, että tekijät tai jopa kokonaiset tiimit ovat molemminpuolinen valinta ja siksi myös asiakas on usein mukana prosessissa valitsemassa projektin tekijät.

Lenzin validoimat talentit edustavat projektissa tarvittavaa osaamista, mutta myös johdattavat kohti tuoreita näkemyksiä ja innovatiivisia ratkaisuja. Tehtävämme on auttaa yrityksiä näkemään nuorten ammattilaisten arvo, erityisesti suuren tuntemattoman äärellä.

Kumppaniyrityksemme

Asiakkaamme ovat rohkeita edelläkävijöitä, jotka etsivät aktiivisesti uusia mahdollisuuksia menestyä liiketoiminnan moninaisissa haasteissa. He arvostavat uusia menetelmiä, tuoreita näkökulmia sekä pyrkivät jatkuvasti uudistumaan ja erottumaan joukosta.

Tavoitteenamme on tukea asiakkaitamme saavuttamaan tuloksia kustannustehokkaasti sekä auttaa löytämään uusia tapoja menestyä ja kasvaa jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Visiomme

Lenzin visiona on maailma, jossa päätöksiä tehdään enemmän tulevaisuudesta innostuneena kuin historiasta rajoittuneena. Haluamme nähdä tasa-arvoisen työmaailman, jossa yrittäjähenkinen tekemisen meininki kukoistaa. Visionamme on työelämä, jossa työkokemus ei ole aina kaikki kaikessa. Lenz ei suinkaan vähättele työkokemuksen merkitystä vaan haluaa ennemmin tuoda työkokemuksen arvostamisen rinnalle myös potentiaalin arvostamisen. Tavoitteenamme on olla mukana rakentamassa työelämää, jossa arvoa luovat kokemus ja potentiaali yhdessä.

Arvomme

Lenzillä arvot ohjaavat jokapäiväistä toimintaa ja tukevat päätöksentekoamme. Päämäärän sijaan näemme arvomme enemmänkin tapanamme käyttäytyä ja kohdella muita – ne ovat hyveitämme. Osallistimme kaikki lenziläiset arvojemme valintaan ja iteratiivisen prosessin pohjalta saimme lopputulokseksi neljä upeaa hyvettä, jonka takana kukin meistä seisoo:

Lenz talk about trust!

Luottamus on meille vähintäänkin kaikki kaikessa. Se on meidän arvomme, johon kaikki toimintamme perustuu. Lenzillä luottamusta ei kuulu ansaita vaan koemme, että kaikki toiminnassamme mukana olevat ovat lähtökohtaisesti luottamuksemme arvoisia, ovat kyseessä sitten kollegat, asiakkaat tai hakijamme. Luotamme toisiimme, sidosryhmiin, Lenziin sekä tulevaisuuteen, myös vaikeissa tai epävarmoissa tilanteissa. Meillä luottamus tarkoittaa läpinäkyvyyttä ja avoimuutta, joustavuutta, vapautta olla oma itsensä ja ennen kaikkea toisistamme huolehtimista!

All for Lenz and Lenz for all!

Meille Lenzillä yhteisöllisyys on suuri voima. Pidämme sitä erittäin merkityksellisenä saavutuksena, että olemme rakentaneet Lenzille todellisen superyhteisön, jossa työyhteisömme jäsenillä on hyvä olla, siitä huolimatta, että työskentelemme täysin etänä. Meillä on yhteiset pelisäännöt ja osallistamme kaikkia Lenziä koskeviin päätöksiin. Avoin kommunikaatio on meillä todella tärkeää ja kannustamme kaikkia tuomaan mielipiteensä esille, tottakai toisia kunnioittaen. Tuemme ja pidämme toisistamme huolta niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Meillä Lenzillä teemme jatkuvasti työtä yhteisömme eteen ja olemme siitä hyvin ylpeitä!

Lenz be the change we want to see in the world!

Lenzillä uskomme aitoon inhimillisyyteen ja siihen että olemme kaikki tasa-arvoisia emmekä hyväksy syrjintää millään tasolla minkään perustein. Meillä inhimillisyys tarkoittaa myös toisistamme huolta pitämistä. Lenziläisten hyvinvointi on meille tärkein prioriteetti. Me teemme parhaamme pitääksemme huolta kaikista ja kaikkien jaksamisesta. Tähän kuuluu Lenziläisten lisäksi myös meidän työllistämät opiskelijat sekä meidän asiakkaat. Me pidämme arvoistamme kiinni ja pidämme aina lenziläisten ja opiskelijoiden puolia, emmekä jousta tästä kenenkään painostuksesta. Me uskomme aidosti tasa-arvoisuuteen ja yhdenvertaisuuteen ja meillä on nollatoleranssi syrjinnälle ja rasismille. Lenzillä inhimillisyys on myös ymmärtäväisyyttä. Lenzillä toteutuukin upealla tavalla erilaisten persoonien harmonia!

Lenz believe in potential!

Me Lenzillä uskomme aidosti nuorten potentiaaliin! Yritämmekin toiminnallamme aktiivisesti muuttaa yritysten mielikuvia ja antaa nuorille mahdollisuuksia osoittaa taitojaan ja aidosti luoda yrityksille arvoa työpanoksellaan.

Meille potentiaali on synonyymi tulevaisuudelle ja pyrimme aidosti ajattelemaan asioita pitkällä aikavälillä. Me panostamme kasvuun kokemuksen sijaan ja pyrimme jatkuvasti haastamaan nykyisiä toimintamalleja ja innovoimaan uusia. Me haluamme luoda aidosti uusia ideoita ja palveluja asiakkaillemme ja myös Lenzille, eikä vain optimoida ja tehostaa jo olemassa olevaa. Meillä on prioriteettinä Lenzin, lenziläisten ja asiakkaidemme oppiminen ja kehittyminen ja me uskalletaan epäonnistua ja tehdä virheitä!

Lenzin yhteisö

Lenzille yhteisö on kaikki kaikessa, sillä yhdessä olemme vahvempi kuin osiemme summa. Lenzillä on pieni, mutta sitäkin intohimoisempi yhteisö, joka pyörittää Lenzin jokapäiväistä toimintaa kuten myyntiä, rekrytointia, markkinointia ja taloutta. Klikkaa alta ja perehdy tarkemmin yhteisömme lenziläisiin!