Kokeneen työntekijän tarina: kuinka päädyin Lenzille

Aloitin Lenzillä freelancerina elokuun alussa. Lenzillä oli toiveena, että lähtisin rakentamaan, parantamaan ja jalkauttamaan myynnin, markkinoinnin ja asiakkuudenhoidon strategiaa yhdessä entisen kollegani Janne Taiston kanssa. 

Lähtiessäni entisestä pestistäni olin päättänyt pitää sapattivapaata ja keskittyä itseeni, perheeseeni sekä ystäviin. Pitkät päivät ja jatkuva töiden ajattelu oli ajanut minut tilanteeseen, jossa oli pakko ottaa pieni hengähdystauko ja miettiä “mitä sitä sitten isona tekisi”. Hyvähän se näin jo reilusti 30 rajapyykin ylittäneenä ja kovaa vauhtia keski-ikäisyyteen matkaavana on jonkinlaista suuntaa asetettava itselleen. Jos ei itsensä takia niin luodakseen omalle lapselle parempaa toimintaympäristöä ja mahdollisuuksia.

Sapattivapaani aikana keskityin täysin asioihin, jotka olivat itselleni tärkeitä. Näiden lomassa tuli kuitenkin autettua tuttuja edistämään omaa liiketoimintaansa ja kehittämään tapoja tehdä asioita helpommin, nopeammin ja paremmin. Tämä tuntui itselleni erittäin luontaiselta ja ymmärsin, että olen samanlaisista asioista nauttinut urani aikana. Yrittäjyys, joka oli kolkutellut takaraivossa jo vuosia, tuntui erittäin hyvältä ajatukselta lähteä edistämään omaa uraani.

Kun sain Jannelta puhelun mahdollisuudesta lähteä tekemään Lenzin kanssa yhteistyötä ei siinä tarvinnut kauaa asiaa miettiä. Koko konseptin lähtökohta on juurikin sitä mitä itse haluan edistää – luodaan parempaa maailmaa. Ja mikä vielä parasta, luodaan sitä oikeasti auttamalla nykyistä nuorten sukupolvea ja mahdollistamalla heille tämän paremman maailman rakentamisen itse. Samalla kun voidaan auttaa vielä yrityksiä tekemään asiat järkevämmin niin tämä maukkain soppa on valmis.

Nämä ihmiset ovat aivan huippuja ja mietinkin, että miten sitä itse ikinä untuvikkona on koskaan päässyt työelämään kiinni tai jos joutuisi nyt lähteä näiden osaajien kanssa kilpailemaan. Sormi siinä menisi suuhun.

Severi Sjöblom

Asiakassuhteiden ja myynnin strategisti

[email protected]

https://www.linkedin.com/in/severi-sjoblom/

+358 400 231 169