Lähetä avoin hakemus ja liity hakijaverkostoomme! 

Meillä Lenzillä tavoitteenamme on tukea opiskelijoita ja auttaa heitä löytämään aidosti merkityksellisiä työpaikkoja aiemmasta työkokemuksesta huolimatta. Perinteisesti tarjoamamme työtehtävät ovat tiimityöskentelyyn pohjautuvia projektitöitä, mutta asiakkaidemme puolelta on noussut myös huomattavaa tarvetta yksilörekryille. 

Yksilörekrytointeihin emme yleensä avaa ulkoista rekrytointia, vaan hyödynnämme olemassa olevia kontaktejamme. Me Lenzillä olemmekin aktiivisesti yhteyksissä meistä ja meidän tarjoamistamme töistä kiinnostuneisiin opiskelijoihin ja jatkuvasti kartoitamme sitä, että kuka voisi olla se paras tyyppi meidän seuraavaan, pienempään projektiin. Olemme pelkästään vuonna 2022 olleet yhteyksissä jo kymmeniin eri opiskelijoihin mahdollisten työtarjousten muodossa.

Haluamme kuitenkin jatkuvasti kasvattaa verkostoamme ja tukea yhä useampaa opiskelijaa. Sitä emme kuitenkaan voi tehdä jos emme tiedä susta mitään. Nyt onkin siis korkea aika täyttää Lenzin avoin hakemus 2022 ja auttaa meitä löytämään juuri sinulle merkityksellisiä töitä!