Missio

Me Lenzillä uskomme nuorten potentiaaliin ja siihen, että opiskelijat voivat aidosti luoda arvoa yrityksille. Siksi seisommekin ylpeänä heidän tukenaan. Usein opiskelijoiden mahdollisuuksia luoda arvoa heikentää joko se, että tätä potentiaalia ei yrityksissä tunnisteta eikä sille siten anneta tilaa loistaa, tai sitten arvonluonnille ja ideoinnille ei aseteta oikeita raameja, mikä johtaa siihen, että potentiaali ei kanavoidu oikealla tavalla.

Nykymaailmassa tuntuu, että opiskelijoita palkataan pääosin tuuraamaan ja tukemaan muuta henkilöstöä, ja opiskelijatkin vain tuntuvat jahtaavan sitä yhtä CV-merkintää, joka saa heidät näyttämään hyvältä seuraavassa haussa. Tässä toimintamallissa menetämme mittaamattomasti arvonluontipotentiaalia niin opiskelijoiden kuin heitä hyödyntävien organisaatioidenkin näkökulmasta. Siispä olemme kehittäneet Lenzin!

Nuorissa on kirjaimellisesti tulevaisuus. Kun kukaan muu ei siihen usko, me Lenzillä teemme sen. Opiskelijoita ei tule tarkastella vain kokemattomina tuuraajina, joita pitää kouluttaa, vaan arvokkaina yksilöinä, jotka tuovat läsnäolollaan innostusta, ideoita ja aitoa liiketoiminnallista hyötyä yrityksiin.

51

tehtyä projektia

73

rekrytoitua opiskelijaa