Haku vuoden 2021 Lenz-projekteihin alkaa maaliskuussa!

Huippua, että olet löytänyt polulle kohti Suomen siisteimpiä kesätöitä! Me haluamme tarjota tekijöilleen merkityksellisiä kesätöitä ja osoittaa, että innolla ja potentiaalilla pääsee pitkälle. Sinulla on siis mahdollisuus päästä ratkaisemaan yritysten kohtaamia todellisia ongelmia ja luomaan jotain täysin uutta.

Tältä sivulta löydät yleistä tietoa hakuprosessista sekä viime vuoden projekteista – toivottavasti kuulemme sinusta pian vuoden 2021 projekteja koskien! Kesällä 2020 toteutui yksi projekti – 2/3 projekteista jouduttiin perumaan COVID-19 tilanteen vuoksi. 

  • Yhdessä näistä projekteista pääset modernisoimaan yrityksen koulutus- ja perehdytysjärjestelmän osana viiden hengen projektitiimiä. 

Valitettavasti koronan vaikutukset näkyvät myös meillä ja tämän johdosta Planetary thinking ja Matkasta kokemukseksi projektit ovat peruttu. Asiasta on tiedotettu projektiin ensisijaisesti hakeneille sähköpostitse. 

Lue lisää kesän 2020 projekteista ja rooleista projektien sisällä.

Projektit kesälle 2020

Koulutuksesta töihin

Yhdessä näistä projekteista pääset modernisoimaan yrityksen koulutus- ja perehdytysjärjestelmän osana viiden hengen projektitiimiä.

Lue lisää

Planetary thinking

Toisessa projektissa pääset osana projektitiimiä säilyttämään suomalaista metsää tuleville sukupolville ja luomaan metsän arvolle uudenlaista mittaria, jonka keskiössä on metsän arvo hiilinieluna

Lue lisää

Matkasta kokemukseksi

Kolmannessa projektissa pääset parantamaan julkisen liikenteen matkakokemuksia ja kehittämään uusia palvelumalleja.

Lue lisää

Hakuaikataulu

Alla olevasta kuvasta näet, miten hakuprosessimme etenee. Otamme vastaan 500 ensimmäistä hakemusta. Jos pääset täyttämään hakulomaketta, saat varmasti myös lähetettyä sen eteenpäin ja pääset mukaan hakuprosessiin. Ei siis huolta sen suhteen, että täyttäisit hakemuksen turhaan. 

 Valitettavasti COVID-19 on tuonut omat haasteensa meillekin ja se näkyy nyt rekryn aikataulun muuttumisena. Tässä vaiheessa aikataulu muuttuu ainakin sen verran, että haastatteluvaiheeseen pääsystä ilmoitamme viimeistään perjantaina 3.4. Hakuaika kuitenkin päättyy kuten aikaisemmin olimme ilmoittaneet, eli keskiviikkona 25.3.
Pyrimme olemaan säännöllisesti yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja tiedottamaan haun etenemisen aikataulusta. Jos tilanne herättää jotain kysymyksiä, niin meihin päin saa aina olla yhteydessä!

Miten haet?

Tutustu ensin rauhassa projekteihin ja laita ne mieleiseesi järjestykseen. Mihin rooliin ja projektiin haluaisit tulla ensisijaisesti valituksi? Mieti sen jälkeen, mikä rooli ja projekti kiinnostaa sinua toiseksi ja kolmanneksi eniten.

Siirry sen jälkeen hakulomakkeeseen. Hakulomakkeen täyttäminen ajatuksella kestää n. 1,5 tuntia. Varaa siis riittävän pitkä, kiireetön hetki sen täyttämiseen. Näin saat myös itse hakuprosessista eniten irti, kun ehdit keskittyä reflektoimaan rauhassa.

Rekrytoinnissa painotetaan ensisijaisesti hakijoiden innostusta ja potentiaalia sekä arvojesi yhdenmukaisuutta yrityksen kulttuurin kanssa. Meitä kiinnostaa siis erityisesti, minkälaisista asioista olet kiinnostunut ja mitä haluaisit oppia, sekä mitä annettavaa sinulla on projektin onnistumisen kannalta. Se, mihin suuntaan haluat kasvaa, on meille kiinnostavampaa kuin se, mitä olet tähän asti ollut.

Jos rekrytointiin liittyen herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä [email protected].